Contractrecht

 
Het gezegde ‘iets zwart op wit zetten’ is niet zonder reden verzonnen. Een zorgvuldig opgesteld contract biedt u als ondernemer houvast en kan u voor een heleboel ongewenste situaties behoeden. Naast het opstellen van contracten, helpen Smit & Smit Advocaten u ook wanneer de andere partij zijn contractuele verplichtingen niet nakomt of in het geval een contract moet worden beëindigd of gewijzigd. Smit & Smit Advocaten staan graag voor u klaar met gedegen advies en de juiste aanpak omtrent contractenrecht.
 

Nuchter en oprecht

Smit & Smit Advocaten kenmerken zich door een nuchtere en oprechte werkwijze. Wij behandelen niet alle rechtsgebieden, maar wat we doen, doen we goed. Ook contractenrecht is onze kracht. Bij ons ervaart u geen drempel om te komen en het eerste intakegesprek is altijd gratis. Op die manier kost het u niets, maar heeft u wel gelijk duidelijkheid over uw juridische positie. Wel zo prettig.
 

Gegarandeerd laagste uurtarief

We zijn altijd rechtstreeks mobiel bereikbaar. Ook via sms of whatsapp. Korte lijnen dus. Klik hier voor onze mobiele telefoonnummers. Waar we ook duidelijk in zijn, zijn de kosten. Wij hanteren gegarandeerd het laagste uurtarief. Wilt u meer informatie over contractenrecht of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij maken de toegang tot het recht gewoonweg simpel en betaalbaar. Dit zowel voor particulieren als voor (MKB) ondernemers. Smit & Smit Advocaten, met recht eigentijds!