Ondernemingsrecht

 

Van fuseren tot herstructureren

Het ondernemingsrecht raakt de kern van organisaties. Of het nu gaat om samenwerkingen of fusies, de herstructurering van een concern of eventuele geschillen over de koers van de onderneming.
 

Duidelijk in advisering en hoge betrokkenheid voor de ondernemer

Zoekt u een ondernemingsrecht advocaat? De advocaten van Smit & Smit Advocaten beoefenen dit rechtsgebied op het hoogste niveau. Wij kennen als geen ander de mogelijkheden die het ondernemingsrecht biedt om het beste resultaat voor een organisatie te bereiken. Dit is wat u als ondernemer wilt. Wij zijn duidelijk in onze advisering en gewend om als klankbord voor de ondernemer te fungeren bij het nemen van zowel alledaagse als strategische beslissingen.
 

Gegarandeerd laagste uurtarief

We zijn altijd rechtstreeks mobiel bereikbaar. Ook via sms of whatsapp. Korte lijnen dus. Klik hier voor onze mobiele telefoonnummers. Waar we ook duidelijk in zijn, zijn de kosten. Wij hanteren gegarandeerd het laagste uurtarief. Wilt u meer informatie over hoe Smit & Smit Advocaten te werk gaan wat betreft het ondernemingsrecht of heeft u andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij maken de toegang tot het recht gewoonweg simpel en betaalbaar. Dit zowel voor particulieren als voor (MKB) ondernemers. Smit & Smit Advocaten, met recht eigentijds!