Advocaat Amsterdam Noord

Bent u op zoek naar een advocaat in Amsterdam Noord? U bent altijd welkom bij Smit & Smit Advocaten. Een kantoor dat de toegang tot het recht voor u simpel en betaalbaar maakt. Wij zijn mr. J.J.M. en mr. C.M. Smit, maar al onze klanten noemen ons gewoon Jack en Kees. Dit kenmerkt de cultuur van ons kantoor en onze dienstverlening: nuchter, simpel en oprecht. Wij behandelen niet alle rechtsgebieden, maar wat we doen, doen we goed. Dat is onze kracht. Bekijk onze diensten of neem vrijblijvend contact met ons op.

advocaat amsterdam noord

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de volgende rechtsgebieden:

Laagdrempelig en kosteloos intakegesprek: advocaat Amsterdam-Noord

Bij ons ervaart u geen drempel om te komen. Het eerste intakegesprek is altijd gratis. Op die manier kost het u niets, maar heeft u wel gelijk duidelijkheid over uw juridische positie. Wel zo prettig. We zijn altijd rechtstreeks mobiel bereikbaar. Ook via sms of whatsapp. Korte lijnen dus. Klik hier voor onze mobiele telefoonnummers. Waar we ook duidelijk in zijn, zijn de kosten. Wij hanteren gegarandeerd het laagste uurtarief.

Smit & Smit: ook uw advocatenkantoor in Amsterdam-Noord

Wij maken de toegang tot alle rechtsgebieden gewoonweg simpel en betaalbaar. Dit zowel voor particulieren als voor (MKB) ondernemers. Daarom zijn wij voor iedereen de advocaten in Amsterdam-Noord. Smit & Smit Advocaten, met recht eigentijds! Het eerste gesprek is bij ons dan ook altijd gratis. Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

Transparant en kosten beheersend

Wij vinden het belangrijk om u van tevoren eerlijk en oprecht inzicht te geven in uw slagingskansen en kosten. Hoe de kosten eruit gaan zien, is afhankelijk van een aantal factoren, waarover wij u graag tijdens een vrijblijvend gesprek meer informatie kunnen geven.

Advies gesprek