Werkwijze

Prijsstelling

Naast een vrijblijvend adviesgesprek, bieden wij ook de mogelijkheid om vooraf een vaste prijs te offreren. Dit onderscheidt ons van onze branchegenoten.

Vrijblijvend
adviesgesprek

Wilt u meteen duidelijkheid over uw juridische positie? Wij vinden het belangrijk om u van tevoren zo duidelijk mogelijk inzicht te geven in slagingskansen en de kosten van juridisch advies of een procedure. Hoe dergelijke kosten eruit zien, is afhankelijk van een aantal factoren, waarover wij u graag tijdens een vrijblijvend eerste gesprek meer informatie kunnen geven.

Adviesgesprek aanvragen
  • Transparant en kosten beheersend
  • Vrijblijvend eerste gesprek
  • Deskundig en gespecialiseerd
  • Maatschappelijk betrokken

Behandeling
van uw zaak

Wat kunt u bij de behandeling van uw zaak verwachten? Onze behandeling kenmerkt zich door één vaste aanspreekpunt voor elke cliënt, een tussentijdse evaluatie van de samenwerking, digitale beschikbaarheid van documenten en altijd korte lijnen.

Private Tables

Dit zijn speciale seminars voor ondernemers op mooie locaties waarbij onder het genot van een hapje en drankje een juridisch onderwerp op luchtige en duidelijke wijze wordt belicht. De Private Tables worden op regelmatige basis door ons georganiseerd. De hieruit verkregen inzichten zijn direct toepasbaar in de praktijk. Boeiend en daarnaast goed voor uw netwerk.

Advies gesprek