Personen- en familierecht

Neem vrijblijvend contact op

Personen- en familierecht advocaat nodig? Dan ben u bij Smit en Smit Advocaten aan het juiste adres. Als u in een echtscheiding of andere familierechtelijke kwestie verwikkeld bent of gaat raken, is het prettig als u deskundig wordt bijgestaan en advies krijgt waar u iets mee kunt. Smit & Smit Advocaten is deskundig op het gebied van personen- en familierecht. Neem direct vrijblijvend contact met ons op. Het eerste gesprek is bij ons altijd gratis.

personen en familierecht

Veel voorkomende zaken

Personen en familierecht is een breed begrip waar veel privé zaken onder vallen. Hierbij een greep uit onze diensten:

Advocaat gespecialiseerd in familierecht nodig?

Bent u op zoek naar een advocaat die gespecialiseerd is in het familierecht om u bij te staan met juridisch advies? Dan bent u bij Smit & Smit advocaten aan het juiste adres. We zijn altijd rechtstreeks mobiel bereikbaar. Ook via sms of whatsapp. Korte lijnen dus. Klik hier voor onze mobiele telefoonnummers. Waar we ook duidelijk in zijn, zijn de kosten. Wij hanteren gegarandeerd het laagste uurtarief. Wilt u meer informatie over personen- en familierecht of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

SMS/WhatsApp Contact

Hoewel er natuurlijk grenzen zitten aan het begrip '24 uur per dag' zijn wij echt bijna altijd bereikbaar! Ook via SMS en Whatsapp. Wel zo makkelijk.

Digitaal Informatieverkeer

Snel, efficiënt en geen ruimte voor onduidelijkheid. Daarom werken Smit & Smit Advocaten zoveel mogelijk digitaal. Dit scheelt u tijd en dus geld.

Private Table

Speciale seminars voor ondernemers: gratis juridisch advies met een hapje en drankje. Direct toepasbaar in de praktijk. Boeiend en daarnaast goed voor uw netwerk.

Vaste Prijsafspraak

Naast een eerste gratis intakegesprek, bieden wij ook de mogelijkheid om vooraf een vaste prijs te offreren. Dit onderscheidt ons van onze branchegenoten.