Jack Smit

  • Arbeidsrecht
  • Contracten- en verbintenissenrecht
  • Bouwrecht
  • Ondernemingsrecht

Mr. Jack Smit is sinds 2006 een bevlogen advocaat. Zijn ruime ervaring past hij toe bij geschillen tussen werkgevers en werknemers (het arbeidsrecht). Daarbij heeft hij ruime ervaring met het bijstaan van grote en kleine(re) ondernemingen in arbeidsrechtelijke kwesties, variërend van individuele ontslagzaken tot grote reorganisaties. Daarnaast adviseert en begeleidt hij werknemers die met een (dreigend) ontslag of andere werkgerelateerde geschillen worden geconfronteerd. Het bijstaan van zowel werkgevers als werknemers houdt Jack scherp. Daardoor (her-)kent hij de wederzijdse belangen en strategieën van beide partijen moeiteloos en dat geeft zijn cliënten een goede voorsprong.

Verder behandelt hij zaken die te maken hebben met contracten die (zakelijke) partijen met elkaar zijn aangegaan en waarover tussen partijen discussie is ontstaan (het contracten- en verbintenissenrecht) en is hij thuis in het bouwrecht. Ten aanzien van bouwgerelateerde zaken heeft hij veel ervaring, zowel als adviseur en als sparringpartner.

Procedures worden niet uit de weg gegaan, maar het speerpunt van Jack is altijd om in overleg tussen partijen tot een duurzame en bevredigende oplossing voor het probleem te komen.

Jack adviseert, procedeert en denkt als sparringpartner graag mee om juridisch maatwerk te leveren. Jack is samen met zijn tweelingbroer mr. Kees Smit partner van Smit & Smit Advocaten te Volendam. Met recht een eigentijds kantoor dat zich kenmerkt door korte lijnen, gunstige tarieven en juridisch advies dat past.

Jack heeft zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd: het arbeidsrecht en Algemene praktijk (burgerlijk recht).

06-20142449
Afspraak maken Neem vrijblijvend contact op