Als ondernemer komt het wel eens voor dat u één of meerdere werknemers al dan niet gedwongen wilt of moet ontslaan op staande voet. Wij begrijpen dat u daar zo min mogelijk sores van wilt hebben. Een ontslag/reorganisatietraject vraagt bijzondere aandacht. Wij weten dat u daar als ondernemer niet altijd de tijd voor vrij kunt maken. Dit hoeft ook niet, want Smit & Smit advocaten zijn uw specialisten op het gebied van ontslagrecht.
 

Het ontslagrecht traject op de juiste juridische wijze doorlopen

De ervaren advocaten van Smit & Smit Advocaten doorlopen voor u het ontslag/reorganisatietraject op de juiste juridische wijze. Zo kunt u zich gewoon blijven concentreren op waar u goed in bent: het ondernemen.

Ook als u er voor kiest het ontslag/reorganisatietraject zelf ter hand te nemen, dan kijken wij graag op de achtergrond met u mee. Weten waar u juridisch staat, is namelijk wel zo prettig.
 

Gegarandeerd laagste uurtarief

We zijn altijd rechtstreeks mobiel bereikbaar. Ook via sms of whatsapp. Korte lijnen dus. Klik hier voor onze mobiele telefoonnummers. Waar we ook duidelijk in zijn, zijn de kosten. Wij hanteren gegarandeerd het laagste uurtarief. Wilt u meer informatie over hoe Smit & Smit Advocaten te werk gaan met betrekking tot ontslagrecht of heeft u andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij maken de toegang tot het recht gewoonweg simpel en betaalbaar. Dit zowel voor particulieren als voor (MKB) ondernemers. Smit & Smit Advocaten, met recht eigentijds!

SMS/WhatsApp Contact

Hoewel er natuurlijk grenzen zitten aan het begrip '24 uur per dag' zijn wij echt bijna altijd bereikbaar! Ook via SMS en Whatsapp. Wel zo makkelijk.

Digitaal Informatieverkeer

Snel, efficiënt en geen ruimte voor onduidelijkheid. Daarom werken Smit & Smit Advocaten zoveel mogelijk digitaal. Dit scheelt u tijd en dus geld.

Private Table

Speciale seminars voor ondernemers: gratis juridisch advies met een hapje en drankje. Direct toepasbaar in de praktijk. Boeiend en daarnaast goed voor uw netwerk.

Vaste Prijsafspraak

Naast een eerste gratis intakegesprek, bieden wij ook de mogelijkheid om vooraf een vaste prijs te offreren. Dit onderscheidt ons van onze branchegenoten.