Incassobureau inschakelen

Incassobureau inschakelen? Dan bent u bij Smit & Smit Advocaten aan het juiste adres. Een eigentijds advocatenkantoor. Bij ons ervaart u geen drempel om langs te komen. Het eerste intakegesprek is bij ons altijd gratis. Op die manier kost het u niets, maar heeft u wel gelijk duidelijkheid over uw juridische positie. Neem vrijblijvend eens contact met ons op.

Wanneer incassobureau inschakelen?

Ondernemen is wel zo prettig wanneer uw klanten uw facturen (op tijd) betalen. Helaas neemt niet iedereen het even nauw met het nakomen van zijn of haar (financiële) verplichtingen. Dan wordt het tijd om een incassobureau in te schakelen! Smit & Smit Advocaten kennen de juridische mogelijkheden om uw debiteur tot betaling te dwingen. Wij zijn uw incassobureau.

Waarom Smit & Smit advocaten?

Wilt u uw vordering zoveel als mogelijk veilig stellen? Dat kan. Wij zijn ook specialist in het leggen van beslag. We werken nauw samen met een vaste deurwaarder. Korte lijnen dus, waardoor onnodig tijdsverlies wordt voorkomen. We zijn altijd rechtstreeks mobiel bereikbaar. Ook via sms of whatsapp. Korte lijnen dus.

Wat kost een incassobureau inschakelen?

Waar we ook duidelijk in zijn, zijn de kosten. Wij hanteren gegarandeerd het laagste uurtarief. De kosten per zaak zijn natuurlijk uniek. Dit hangt o.a. af van de omvang van de zaak.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u meer informatie over hoe Smit & Smit Advocaten als incassobureau te werk gaan of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Schakel nu Smit & Smit Advocaten in als uw incassobureau!