Incassobureau inschakelen

Neem vrijblijvend contact op

Uw debiteur juridisch correct tot betaling dwingen.

Ondernemen is wel zo prettig wanneer uw klanten uw facturen (op tijd) betalen. Helaas neemt niet iedereen het even nauw met het nakomen van zijn of haar (financiƫle) verplichtingen. Dan wordt het tijd een incassobureau in te schakelen! Smit & Smit Advocaten kennen de juridische mogelijkheden om uw debiteur tot betaling te dwingen. Wij zijn uw incassobureau.

Samenwerking met een vaste deurwaarder.

Wilt u uw vordering zoveel als mogelijk veilig stellen? Dat kan. Wij zijn ook specialist in het leggen van beslag. We werken nauw samen met een vaste deurwaarder. Korte lijnen dus, waardoor onnodig tijdsverlies wordt voorkomen. Schakel nu Smit & Smit Advocaten in als uw incassobureau!

Gegarandeerd laagste uurtarief

We zijn altijd rechtstreeks mobiel bereikbaar. Ook via sms of whatsapp. Korte lijnen dus. Klik hier voor onze mobiele telefoonnummers. Waar we ook duidelijk in zijn, zijn de kosten. Wij hanteren gegarandeerd het laagste uurtarief. Wilt u meer informatie over hoe Smit & Smit Advocaten als incassobureau te werk gaan of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij maken de toegang tot het recht gewoonweg simpel en betaalbaar. Dit zowel voor particulieren als voor (MKB) ondernemers. Smit & Smit Advocaten, met recht eigentijds!

SMS/WhatsApp Contact

Hoewel er natuurlijk grenzen zitten aan het begrip '24 uur per dag' zijn wij echt bijna altijd bereikbaar! Ook via SMS en Whatsapp. Wel zo makkelijk.

Digitaal Informatieverkeer

Snel, efficiƫnt en geen ruimte voor onduidelijkheid. Daarom werken Smit & Smit Advocaten zoveel mogelijk digitaal. Dit scheelt u tijd en dus geld.

Private Table

Speciale seminars voor ondernemers: gratis juridisch advies met een hapje en drankje. Direct toepasbaar in de praktijk. Boeiend en daarnaast goed voor uw netwerk.

Vaste Prijsafspraak

Naast een eerste gratis intakegesprek, bieden wij ook de mogelijkheid om vooraf een vaste prijs te offreren. Dit onderscheidt ons van onze branchegenoten.