Advocaat Enkhuizen

Bent u op zoek naar een advocaat in Enkhuizen? Dan bent u altijd van harte welkom bij Smit & Smit Advocaten. Een kantoor dat de toegang tot het recht voor u simpel en betaalbaar maakt. Wij zijn mr. J.J.M. en mr. C.M. Smit, maar al onze klanten noemen ons gewoon Jack en Kees. Dit kenmerkt de cultuur van ons kantoor en onze dienstverlening: nuchter, simpel en oprecht. Wij behandelen niet alle rechtsgebieden, maar wat we doen, doen we goed. Dat is onze kracht. Bekijk onze diensten of neem vrijblijvend contact met ons op. Het eerste gesprek is altijd gratis.

advocaat enkhuizen

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bij Smit en Smit Advocaten zijn we gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

Laagdrempelig en kosteloos intakegesprek: advocaat Enkhuizen

Bij ons ervaart u geen drempel om eens binnen te komen. Het eerste intakegesprek is bij ons natuurlijk altijd gratis. Op die manier kost het u niets, maar heeft u wel gelijk duidelijkheid over uw juridische positie en wie wij zijn. Dat vinden wij wel zo prettig. Verder zijn wij altijd rechtstreeks op onze mobiel bereikbaar voor u. Ook via sms of whatsapp. Korte lijnen dus. Waar we ook duidelijk in zijn, zijn de kosten. Wij hanteren gegarandeerd het laagste uurtarief.

Smit & Smit is ook uw advocatenkantoor in Enkhuizen.

Wij maken de toegang tot diverse rechtsgebieden gewoonweg simpel en betaalbaar. Dit zowel voor particulieren als voor (MKB) ondernemers. Daarom zijn wij voor iedereen hét advocaten kantoor in en rondom Enkhuizen. Smit & Smit Advocaten, met recht eigentijds! Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

Transparant en kosten beheersend

Wij vinden het belangrijk om u van tevoren eerlijk en oprecht inzicht te geven in uw slagingskansen en kosten. Hoe de kosten eruit gaan zien, is afhankelijk van een aantal factoren, waarover wij u graag tijdens een vrijblijvend gesprek meer informatie kunnen geven.

Advies gesprek