Advocaat Heemskerk

Advocaat in Heemskerk nodig? Dan bent u van harte welkom bij Smit & Smit Advocaten. Wij zijn een advocatenkantoor dat de toegang tot het recht voor u simpel en betaalbaar maakt. Wij zijn mr. J.J.M. en mr. C.M. Smit, maar al onze klanten noemen ons gewoon Jack en Kees. Dit kenmerkt de cultuur van ons kantoor en onze dienstverlening: nuchter, simpel en oprecht. Wij behandelen niet alle rechtsgebieden, maar wat we doen, doen we goed. Dat is onze kracht. Bekijk onze diensten of neem vrijblijvend eens contact met ons op.

advocaat heemskerk

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de volgende rechtsgebieden:

Advocaat Heemskerk: laagdrempelig en kosteloos intakegesprek

Bij ons ervaart u geen drempel om contact met ons op te nemen. Het eerste intakegesprek is bij ons altijd gratis. Op die manier kost het u niets, maar heeft u wel gelijk duidelijkheid over uw juridische positie. Wel zo prettig toch? We zijn altijd rechtstreeks mobiel bereikbaar. Ook via sms of whatsapp. Bij ons ervaart u dus altijd korte lijnen. Waar we ook duidelijk in zijn, zijn de kosten. Wij hanteren gegarandeerd het laagste uurtarief voor een advocaat in Heemskerk.

Smit & Smit: uw advocatenkantoor in de regio Heemskerk

Wij maken de toegang tot alle rechtsgebieden gewoonweg simpel en betaalbaar. Dit zowel voor particulieren als voor (MKB) ondernemers. Daarom zijn wij voor iedereen de advocaten in de regio Heemskerk Smit & Smit Advocaten, met recht eigentijds! Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

Transparant en kosten beheersend

Wij vinden het belangrijk om u van tevoren eerlijk en oprecht inzicht te geven in uw slagingskansen en kosten. Hoe de kosten eruit gaan zien, is afhankelijk van een aantal factoren, waarover wij u graag tijdens een vrijblijvend gesprek meer informatie kunnen geven.

Advies gesprek