Advocaat Monnickendam

Bent u op zoek naar een advocaat in Monnickendam? U bent altijd welkom bij Smit & Smit Advocaten. Een kantoor dat de toegang tot het recht voor u simpel en betaalbaar maakt. Wij zijn mr. J.J.M. en mr. C.M. Smit, maar al onze klanten noemen ons gewoon Jack en Kees. Dit kenmerkt de cultuur van ons kantoor en onze dienstverlening: nuchter, simpel en oprecht. Wij behandelen niet alle rechtsgebieden, maar wat we doen, doen we goed. Dat is onze kracht. Bekijk onze diensten of neem vrijblijvend contact met ons op.

Laagdrempelig en kosteloos intakegesprek: advocaat Monnickendam

Bij ons ervaart u geen drempel om te komen. Het eerste intakegesprek is altijd gratis. Op die manier kost het u niets, maar heeft u wel gelijk duidelijkheid over uw juridische positie. Wel zo prettig. We zijn altijd rechtstreeks mobiel bereikbaar. Ook via sms of whatsapp. Korte lijnen dus. Klik hier voor onze mobiele telefoonnummers. Waar we ook duidelijk in zijn, zijn de kosten. Wij hanteren gegarandeerd het laagste uurtarief.

Smit & Smit: ook uw advocatenkantoor in Monnickendam

Wij maken de toegang tot het recht gewoonweg simpel en betaalbaar. Dit zowel voor particulieren als voor (MKB) ondernemers. Daarom zijn wij voor iedereen de advocaten in Monnickendam. Smit & Smit Advocaten, met recht eigentijds! Neem nu vrijblijvend contact met ons op.