Advocaat in Monnickendam

Bent u op zoek naar een advocaat in Monnickendam? U bent altijd welkom bij Smit & Smit Advocaten. Een kantoor dat de toegang tot het recht voor u simpel en betaalbaar maakt. Wij zijn mr. J.J.M. en mr. C.M. Smit, maar al onze klanten noemen ons gewoon Jack en Kees. Dit kenmerkt de cultuur van ons team en onze dienstverlening: nuchter, simpel en oprecht.

advocaat monnickendam

Rechtsgebieden

Buiten onze toegankelijke bedrijfscultuur, is onze kracht dat wij ons specialiseren in specifieke expertise. Het team van Smit & Smit Advocaten is gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

Laagdrempelige bedrijfscultuur en een kosteloos intakegesprek

Bij ons zult u geen drempel ervaren om langs te komen. Ten eerste is het eerste intakegesprek is altijd gratis. Op die manier kost het u niets, maar heeft u wel gelijk duidelijkheid over uw juridische positie. Wel zo prettig. We zijn altijd rechtstreeks mobiel bereikbaar. Ook via sms of whatsapp. Korte lijnen dus. Ten tweede is ons advies te allen tijde persoonlijk en op maat. Bovendien durven wij duidelijk te zijn over de kosten. Wij wikkelen er geen doekjes om, wij hanteren gegarandeerd het laagste uurtarief. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring vergaard uit samenwerkingen met particulieren en bedrijven uit Monnickendam. Smit & Smit Advocaten worden door de mensen uit Monnickendam en omgeving positief beoordeeld vanwege onze deskundigheid, toegankelijkheid en het prettig contact dat wij aanbieden.

Smit & Smit: uw advocaat in Monnickendam

Wij maken de toegang tot het recht gewoonweg simpel en betaalbaar. Dit zowel voor particulieren als voor (MKB) ondernemers. Daarom zijn wij voor iedereen de advocaten in Monnickendam. Smit & Smit Advocaten, met recht eigentijds! Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

Transparant en kosten beheersend

Wij vinden het belangrijk om u van tevoren eerlijk en oprecht inzicht te geven in uw slagingskansen en kosten. Hoe de kosten eruit gaan zien, is afhankelijk van een aantal factoren, waarover wij u graag tijdens een vrijblijvend gesprek meer informatie kunnen geven.

Advies gesprek