Advocaat Purmerend

Bent u op zoek naar een advocaat in Purmerend? U bent altijd welkom bij Smit & Smit Advocaten. Een kantoor dat de toegang tot het recht voor u simpel en betaalbaar maakt. Wij zijn mr. J.J.M. en mr. C.M. Smit, maar al onze klanten noemen ons gewoon Jack en Kees. Dit kenmerkt de cultuur van ons kantoor en onze dienstverlening: nuchter, simpel en oprecht. Wij behandelen niet alle rechtsgebieden, maar wat we doen, doen we goed. Dat is onze kracht. Bekijk onze diensten of neem vrijblijvend contact met ons op.

advocaat purmerend

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de volgende rechtsgebieden:

Vrijblijvend adviesgesprek: advocaat Purmerend

Bij ons ervaart u geen drempel om te komen. Wilt u meteen duidelijkheid over uw juridische positie? Wij vinden het belangrijk om u van tevoren zo duidelijk mogelijk inzicht te geven in slagingskansen en de kosten van juridisch advies of een procedure. Hoe dergelijke kosten eruit zien, is afhankelijk van een aantal factoren, waarover wij u graag tijdens een vrijblijvend eerste gesprek meer informatie kunnen geven. Maar uw adviesgesprek is altijd gratis. Op die manier kost het u niets, maar heeft u wel gelijk duidelijkheid over uw juridische positie. Wel zo prettig. Wij zijn altijd rechtstreeks mobiel bereikbaar. Ook via sms of whatsapp. Korte lijnen dus. Waar we ook duidelijk over zijn, zijn de kosten. Wij hanteren gegarandeerd het laagste uurtarief.

Smit & Smit: ook uw advocatenkantoor in Purmerend

Wat kunt u bij de behandeling van uw zaak verwachten? Onze behandeling kenmerkt zich door één vaste aanspreekpunt voor elke cliënt, een tussentijdse evaluatie van de samenwerking, digitale beschikbaarheid van documenten en altijd korte lijnen. Wij maken de toegang tot alle rechtsgebieden gewoonweg simpel en betaalbaar. Dit zowel voor particulieren als voor (MKB) ondernemers. Daarom zijn wij voor iedereen de advocaten in Purmerend. Smit & Smit Advocaten, met recht eigentijds! Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

Transparant en kosten beheersend

Wij vinden het belangrijk om u van tevoren eerlijk en oprecht inzicht te geven in uw slagingskansen en kosten. Hoe de kosten eruit gaan zien, is afhankelijk van een aantal factoren, waarover wij u graag tijdens een vrijblijvend gesprek meer informatie kunnen geven.

Advies gesprek