Koude uitsluiting

Koude uitsluiting betekent het uitsluiten van alle huwelijksvermorgensrechtelijke gemeenschappen die u en uw partner hebben. Om de koude uitsluiting te kunnen doorvoeren heeft u de partnerschapsvoorwaarden of de huwelijkse voorwaarden nodig.

Wat is koude uitsluiting precies?

Een koude uitsluiting is een overeenkomst waarbij alle partijen geen gemeenschap van goederen bestaat. Bij deze variant van huwelijkse voorwaarden wordt dus door beide partners geregeld dat het inkomen of vermogen van hen niet wordt verrekend. Alle kosten m.b.t. de huishouding worden wel samen betaald.

Juridische hulp nodig?

Heeft u hierbij juridische hulp nodig? Dan wilt u natuurlijk een advocaat die gespecialiseerd is in het personen- en familierecht. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via info@smitensmitadvocaten.nl. Bij ons is het eerste gesprek altijd gratis en betaald u gegarandeerd het laagste uurtarief.

Transparant en kosten beheersend

Wij vinden het belangrijk om u van tevoren eerlijk en oprecht inzicht te geven in uw slagingskansen en kosten. Hoe de kosten eruit gaan zien, is afhankelijk van een aantal factoren, waarover wij u graag tijdens een vrijblijvend gesprek meer informatie kunnen geven.

Advies gesprek