Vernietigen overeenkomst

Het kan voorkomen dat u een overeenkomst wilt vernietigen met een andere partij. Het is dan van belang dat juridisch op de juiste wijze gebeurd. Smit & Smit advocaten is gespecialiseerd in het contractenrecht. Neem vrijblijvend eens contact met ons op. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Hoe werkt het vernietigen van de overeenkomst precies?

Bent u van plan een overeenkomst te vernietigen? Dan is het belangrijk dat u hier eerst een beroep op doet. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door een brief te sturen of een rechter te verzoeken om een overeenkomst te laten beëindigen.

vernietegen overeenkomst

Wat zijn belangrijke voorwaarden?

Als u een overeenkomst wilt vernietigen is het belangrijk dat u aan de juiste vereisten voldoet en de andere partij niet en dit kunt aantonen.

Een overeenkomst beëindigen?

Heeft u te maken met een wilsgebrek? Of komt een partij de voorwaarden niet na die zijn afgesproken? Neem dan vrijblijvend contact op met Smit & Smit Advocaten. Ons team van advocaten kunnen u altijd helpen bij het vinden van de juiste oplossing.

Transparant en kosten beheersend

Wij vinden het belangrijk om u van tevoren eerlijk en oprecht inzicht te geven in uw slagingskansen en kosten. Hoe de kosten eruit gaan zien, is afhankelijk van een aantal factoren, waarover wij u graag tijdens een vrijblijvend gesprek meer informatie kunnen geven.

Advies gesprek