Ontslagrecht

 
Als ondernemer komt het wel eens voor dat u één of meerdere werknemers al dan niet gedwongen wilt of moet ontslaan. Wij begrijpen dat u daar zo min mogelijk sores van wilt hebben. Een ontslag/reorganisatietraject vraagt bijzondere aandacht. Wij weten dat u daar als ondernemer niet altijd de tijd voor vrij kunt maken. Dit hoeft ook niet, want Smit & Smit advocaten zijn uw specialisten op het gebied van ontslagrecht.
 

Het ontslag/reorganisatietraject op de juiste juridische wijze doorlopen

De ervaren advocaten van Smit & Smit Advocaten doorlopen voor u het ontslag/reorganisatietraject op de juiste juridische wijze. Zo kunt u zich gewoon blijven concentreren op waar u goed in bent: het ondernemen.

Ook als u er voor kiest het ontslag/reorganisatietraject zelf ter hand te nemen, dan kijken wij graag op de achtergrond met u mee. Weten waar u juridisch staat, is namelijk wel zo prettig.
 

Gegarandeerd laagste uurtarief

We zijn altijd rechtstreeks mobiel bereikbaar. Ook via sms of whatsapp. Korte lijnen dus. Klik hier voor onze mobiele telefoonnummers. Waar we ook duidelijk in zijn, zijn de kosten. Wij hanteren gegarandeerd het laagste uurtarief. Wilt u meer informatie over hoe Smit & Smit Advocaten te werk gaan met betrekking tot ontslagrecht of heeft u andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij maken de toegang tot het recht gewoonweg simpel en betaalbaar. Dit zowel voor particulieren als voor (MKB) ondernemers. Smit & Smit Advocaten, met recht eigentijds!