Wilt u een echtscheiding? Dit is natuurlijk een moeilijke periode. Het is belangrijk dat u deze op een juridische en juiste manier aanvraagt. Smit & Smit Advocaten helpt u graag. Wij zijn gespecialiseerd in echtscheidingen. Kom hier alles te weten of neem vrijblijvend eens contact met ons op.

Wat is een echtscheiding?

Bij een echtscheiding wordt het huwelijk of een geregistreerd partnerschap beƫindigt bij de rechtbank. U kunt hier alleen van spreken als u en uw partner uit elkaar gaan na een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Dit is dus anders dan een scheiding. Bij een normale scheiding eindigt een relatie.

echtscheiding

Wat moet er geregeld worden bij een echtscheiding?

Er zijn verschillende zaken die geregeld moeten worden wanneer u en uw partner uit elkaar gaan. Dit start bij het aanvragen van een echtscheiding. Vervolgens moet u verschillende afspraken maken met uw partner over belangrijke onderwerpen, zoals:

  • Alimentatie
  • De verdeling van de bezittingen en schulden
  • Uw kinderen (zaken als gezag- en omgangsregelingen)

Deze diverse afspraken worden vervolgens vastgelegd in het echtscheidingsconvenant en in het ouderschapsplan.

Wat kost een echtscheiding?

De kosten die komen kijken bij een echtscheiding zijn per zaak verschillend. Wij geven u graag een beter inzicht in de mogelijke kosten. Indien u hier behoefte aan heeft, kunt u het beste vrijblijvend contact met ons opnemen.

Waarom Smit & Smit Advocaten?

Ons team bestaat uit gedreven, informele en eigentijdse advocaten. Wij maken uw toegang tot het recht betaalbaar en gemakkelijk. Hierbij ontnemen wij uw juridische zorgen zo snel mogelijk. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en staan u graag bij met advies op maat en de beste begeleiding. Uw zaak is altijd in goede handen bij ons.

Wilt u een advocaat inschakelen?

Bent u op zoek naar een echtscheiding advocaat die gespecialiseerd is in het personen- en familierecht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Smit & Smit advocaten zijn ten alle tijden bereikbaar op mobiel en Whatsapp. Daarnaast zijn wij ook duidelijk in de kosten. Wij garanderen het laagste uurtarief en nodigen u graag bij ons uit voor het eerste gesprek.

SMS/WhatsApp Contact

Hoewel er natuurlijk grenzen zitten aan het begrip '24 uur per dag' zijn wij echt bijna altijd bereikbaar! Ook via SMS en Whatsapp. Wel zo makkelijk.

Digitaal Informatieverkeer

Snel, efficiƫnt en geen ruimte voor onduidelijkheid. Daarom werken Smit & Smit Advocaten zoveel mogelijk digitaal. Dit scheelt u tijd en dus geld.

Private Table

Speciale seminars voor ondernemers: gratis juridisch advies met een hapje en drankje. Direct toepasbaar in de praktijk. Boeiend en daarnaast goed voor uw netwerk.

Vaste Prijsafspraak

Naast een eerste gratis intakegesprek, bieden wij ook de mogelijkheid om vooraf een vaste prijs te offreren. Dit onderscheidt ons van onze branchegenoten.