Geregistreerd partnerschap ontbinden

Neem vrijblijvend contact op

Wil je een geregistreerd partnerschap ontbinden? Dan is het belangrijk dat u juridisch wordt bijgestaan door een advocaat die gespecialiseerd is in het personen- en familierecht. Neem vrijblijvend eens contact met  ons op.

Hoe kan een geregistreerd partnerschap worden beëindigd?

Wanneer jullie een geregistreerd partnerschap willen beëindigen, hoeft dit in de meeste gevallen niet altijd via de rechter te worden gedaan. Het is dan wel belangrijk dat jullie samen over alles eens zijn. Hebben jullie een kind(eren) dat minderjarig is? Dan speelt dit ook nog een rol.

Geregistreerd partnerschap beëindigen via de rechter

Komen jullie er nou toch niet samen uit? Dan moet het geregistreerd partnerschap beëindigd worden via de rechter. Dit proces verloopt hetzelfde als bij een huwelijk. Je hebt hiervoor ook een advocaat nodig. Wilt u hierin worden bijgestaan? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Hoe zit het als ik minderjarige kinderen heb?

Wanneer jullie kinderen hebben die minderjarig zijn, zal het geregistreerd partnerschap via de rechter moeten worden ontbinden. Echter, is hier wel een zogeheten ouderschapsplan voor nodig. Via de advocaat kan dit plan worden ingediend bij de rechter.

SMS/WhatsApp Contact

Hoewel er natuurlijk grenzen zitten aan het begrip '24 uur per dag' zijn wij echt bijna altijd bereikbaar! Ook via SMS en Whatsapp. Wel zo makkelijk.

Digitaal Informatieverkeer

Snel, efficiënt en geen ruimte voor onduidelijkheid. Daarom werken Smit & Smit Advocaten zoveel mogelijk digitaal. Dit scheelt u tijd en dus geld.

Private Table

Speciale seminars voor ondernemers: gratis juridisch advies met een hapje en drankje. Direct toepasbaar in de praktijk. Boeiend en daarnaast goed voor uw netwerk.

Vaste Prijsafspraak

Naast een eerste gratis intakegesprek, bieden wij ook de mogelijkheid om vooraf een vaste prijs te offreren. Dit onderscheidt ons van onze branchegenoten.