Het jeugdrecht is een gevoelige kwestie. Het is dan van belang dat u juridisch wordt bijgestaan door een specialist. Neem dan ook vrijblijvend eens contact met ons op of lees gerust verder en kom er meer over te weten.

jeugdrecht

Wat is het jeugdrecht?

Het jeugdrecht is een ontzettend breed rechtsgebied. Onder deze rechtsvorm vallen namelijk het jeugdstrafrecht en het civiele recht. Hierbij moet u denken uithuisplaatsing en andere gezins/omgangszaken.

Waarom Smit & Smit?

Ons team van advocaten, die gespecialiseerd zijn in het jeugdrecht, staan jeugdigen bij met advies op maat en de beste begeleiding. Ook als u er als ouder mee te maken krijgt. Uw zaak is bij ons dus altijd in goede handen.

Jeugdrecht advocaat nodig?

Bent u op zoek naar een jeugdrecht advocaat die gespecialiseerd is in het personen- en familierecht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn te allen tijde bereikbaar en zelfs op mobiel en Whatsapp. Wij houden namelijk van korte en persoonlijke lijnen. Daarnaast zijn wij ook duidelijk in de kosten. Wij garanderen namelijk altijd het laagste uurtarief en ook het eerste gesprek is bij ons.

 

SMS/WhatsApp Contact

Hoewel er natuurlijk grenzen zitten aan het begrip '24 uur per dag' zijn wij echt bijna altijd bereikbaar! Ook via SMS en Whatsapp. Wel zo makkelijk.

Digitaal Informatieverkeer

Snel, efficiƫnt en geen ruimte voor onduidelijkheid. Daarom werken Smit & Smit Advocaten zoveel mogelijk digitaal. Dit scheelt u tijd en dus geld.

Private Table

Speciale seminars voor ondernemers: gratis juridisch advies met een hapje en drankje. Direct toepasbaar in de praktijk. Boeiend en daarnaast goed voor uw netwerk.

Vaste Prijsafspraak

Naast een eerste gratis intakegesprek, bieden wij ook de mogelijkheid om vooraf een vaste prijs te offreren. Dit onderscheidt ons van onze branchegenoten.