Een uithuisplaatsing is een ingrijpend proces voor uw als ouder. Laat u daarom juridisch bij staan door een advocaat die gespecialiseerd is in het personen- en familierecht. Neem vrijblijvend eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Wat is een uithuisplaatsing?

Tijdens een uithuisplaatsing gaat uw kind voor een bepaalde periode ergens anders worden. Hierbij moet u denken aan een pleeggezin. Dit duurt maximaal 1 jaar. De rechter kan dit na ieder jaar met 1 jaar verlegen tot uw kind 18 jaar is.

Wat zijn mijn rechten bij de uithuisplaatsing van mijn kind?

Bent u het niet eens met de uithuisplaatsing van uw kind? Dan kunt u bezwaar aantekenen bij de rechter. In een brief kunt u uitleggen waarom u het niet eens bent met de aanvraag tot uithuisplaatsing. Hierbij kunnen wij u uiteraard in ondersteunen.

Juridische ondersteuning nodig?

Wilt u juridisch worden bijgestaan door een advocaat die gespecialiseerd is in het personen- en familierecht en dit soort zaken? Dan bent u bij Smit & Smit advocaten aan het juiste adres. Wij zijn een eigentijds advocatenkantoor die de toegang tot het recht laagdrempelig maakt. Wij houden van persoonlijk contact en het eerste gesprek is bij ons dan ook altijd gratis.

 

SMS/WhatsApp Contact

Hoewel er natuurlijk grenzen zitten aan het begrip '24 uur per dag' zijn wij echt bijna altijd bereikbaar! Ook via SMS en Whatsapp. Wel zo makkelijk.

Digitaal Informatieverkeer

Snel, efficiƫnt en geen ruimte voor onduidelijkheid. Daarom werken Smit & Smit Advocaten zoveel mogelijk digitaal. Dit scheelt u tijd en dus geld.

Private Table

Speciale seminars voor ondernemers: gratis juridisch advies met een hapje en drankje. Direct toepasbaar in de praktijk. Boeiend en daarnaast goed voor uw netwerk.

Vaste Prijsafspraak

Naast een eerste gratis intakegesprek, bieden wij ook de mogelijkheid om vooraf een vaste prijs te offreren. Dit onderscheidt ons van onze branchegenoten.