Wat is het contractenrecht

Neem vrijblijvend contact op

Het contractenrecht, ook wel het overeenkomstenrecht, is het deel van het recht dat overeenkomsten betreft.

Het contractenrecht houdt zich bezig met zaken als hoe de overeenkomst tot stand komt, de duur en de beëindiging van de overeenkomst. Verder kan worden gedacht aan de regels die gelden als een van de partijen zich niet aan de gemaakte afspraken houdt (er sprake is van een tekortkoming in de nakoming van de overeenkomst).

Advies nodig?

Het opstellen en redigeren van een overeenkomst vereist deskundigheid en maatwerk. Smit & Smit Advocaten kunt u hierbij helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

SMS/WhatsApp Contact

Hoewel er natuurlijk grenzen zitten aan het begrip '24 uur per dag' zijn wij echt bijna altijd bereikbaar! Ook via SMS en Whatsapp. Wel zo makkelijk.

Digitaal Informatieverkeer

Snel, efficiënt en geen ruimte voor onduidelijkheid. Daarom werken Smit & Smit Advocaten zoveel mogelijk digitaal. Dit scheelt u tijd en dus geld.

Private Table

Speciale seminars voor ondernemers: gratis juridisch advies met een hapje en drankje. Direct toepasbaar in de praktijk. Boeiend en daarnaast goed voor uw netwerk.

Vaste Prijsafspraak

Naast een eerste gratis intakegesprek, bieden wij ook de mogelijkheid om vooraf een vaste prijs te offreren. Dit onderscheidt ons van onze branchegenoten.