Rosanne Silven

  • Personen- en Familierecht

Mr. Rosanne Silven heeft na het behalen van de master privaatrecht aan de Vrije Universiteit te Amsterdam bij diverse advocatenkantoren gewerkt en ervaring opgedaan in de algemene civiele praktijk. Thans heeft zij zich volledig toegelegd op het personen- en familierecht in de ruimste zin met speciale aandacht voor zaken waarbij ondernemers zijn betrokken. Gelet op haar ervaring met het ondernemingsrecht, contractenrecht en aanbestedingsrecht is zij goed in staat om de belangen van ondernemers niet uit het oog te verliezen. Ook particulieren kunnen bij Rosanne terecht.  Wat Rosanne betreft, dient er naast het juridische aspect van een zaak ook voldoende ruimte te zijn voor de emotionele aspecten. Met name het rekenkundige aspect binnen het personen- en familierecht vindt zij een uitdaging.

Verder probeert Rosanne altijd te bezien of in overleg afspraken kunnen worden gemaakt, vooral als er kinderen betrokken zijn. Een gerechtelijke procedure gaat zij echter niet uit de weg en zij houdt het belang van haar cliënt altijd nauwgezet in de gaten. Zij beziet wél altijd de mogelijkheid om in overleg tussen partijen tot afspraken te komen, zodat partijen zich relatief snel weer op de toekomst kunnen richten.

Rosanne heeft zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd: Personen- en Familierecht.

06-23409474
Afspraak maken Neem vrijblijvend contact op