Personen- en familierecht

 

Smit & Smit Advocaten, deskundigen in Personen- en Familierecht

Als u in een echtscheiding of andere familierechtelijke kwestie verwikkeld bent of gaat raken, is het prettig als u deskundig wordt bijgestaan en advies krijgt waar u iets mee kunt. Smit & Smit Advocaten is deskundig op het gebied van echtscheiding, beƫindiging relatie of partnerschap, omgangs- en gezagskwesties, boedelscheiding, afwikkeling huwelijkse voorwaarden, kinder- en partneralimentatie en zaken met betrekking tot het civiele jeugdrecht (ondertoezichtstelling, uithuisplaatsing, etc.).
 

Gegarandeerd laagste uurtarief

We zijn altijd rechtstreeks mobiel bereikbaar. Ook via sms of whatsapp. Korte lijnen dus. Klik hier voor onze mobiele telefoonnummers. Waar we ook duidelijk in zijn, zijn de kosten. Wij hanteren gegarandeerd het laagste uurtarief. Wilt u meer informatie over personen- en familierecht of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij maken de toegang tot het recht gewoonweg simpel en betaalbaar. Dit zowel voor particulieren als voor (MKB) ondernemers. Smit & Smit Advocaten, met recht eigentijds!